Cât costă midiile și rechinul fript la cârciuma lui Scărlătescu din Vama Veche. De ce s-au plâns clienții
Cătălin Scărlătescu și-a deschis o cârciumă și-n Vama Veche, pe lângă restaurantul din București, iar mai mulți clienți s-au plâns în online că au stat la cozi interminabile pentru o porție de midii sau o ciorbă de pește.
De 1 mai, au fost cozi interminabile la restaurantul lui Scărlătescu din Vama Veche, iar locurile la mese erau limitate, astfel că mai mulți fani s-au plâns în mediul online că mâncarea vine greu din cauza aglomerației.
Prețurile nu sunt dintre cele mai mici, însă având în vedere că litoralul românesc practică prețuri mai mari decât Grecia sau Turcia, am putea spune că nu sunt deloc surprinzătoare nici tarifele lui Scărlătescu.
Astfel, o porție de rechin fript pe plită, de 200 grame, costă 25 de lei. Cel mai scump pește din meniul este calcanul, iar porția se vinde cu 26 de lei pentru suta de grame.
În timp ce o ciorba de pește costă 19 lei, porția de midii costă 27 de lei, iar pentru a te răsfăța cu rapane trebuie să plătești până la 35 de lei, potrivit SpyNews.ro.
La localurile din București ale lui Cătălin Scărlătescu, chiar și o porție de cartofi prăjiți costă mai mult decât la alte restaurante din zonă. Mai concret, trebuie să scoți din buzunar 46 de lei, iar dacă îți dorești să o combini și cu alte produse, este de la sine înțeles că plătești mai bine de 100 de lei pentru întreg meniul.
photo credit: claboomedia