Chef Foa duce restaurantul Stradale în Timișoara
Chef Foa extinde conceptul Stradale în Timișoara, la parterul clădirii ISHO Offices. Odată cu Stradale, va fi inaugurată și cafeneaua de specialitate Mitzu, tot parte din grupul Flavours, în spațiul dedicat amplasat în pavilion.
Prezent de peste 6 ani în clădirile de birouri de clasă A din București și Cluj, Stradale vine cu un concept fast-casual pe piața din România. Meniu cu preparate din toate colțurile lumii, semnat integral de Chef Foa, gătit live în fața clienților, totul înconjurat de un design cu elemente de restaurant a la carte. „Pentru această deschidere vom crea meniuri și concepte noi de evenimente, adaptate la gusturile locale. Întotdeauna căutăm să venim cu ceva nou, așa că orice proiect pornit de la 0 este o bucurie pentru noi”, a declarat Chef Foa, executive Chef Flavours Group.
Restaurantul va avea 625 mp
Noul restaurant va avea o suprafață de 625 mp spre piațeta interioară a ISHO Offices, iar cafeneaua Mitzu va funcționa pe o suprafață de 139 mp.
De asemenea, pe lângă cele două concepte va exista și divizia de catering Flavours, care va opera spațiul de evenimente din pavilion sau orice alte evenimente tailor-made în oraș sau proximitate. În același timp, zona pietonală a ansamblului cuprinsă între pavilion și ISHO Offices va fi deservită de o terasă concepută pentru momente de socializare și relaxare.
„Odată cu proiectul ISHO, ne dezvoltăm într-un oraș pe care ni-l doream de ceva vreme și despre care suntem convinși că ne va primi cu multă căldură. ISHO este un proiect minunat, cu un concept care ne-a cucerit din prima zi. Stradale va avea și o zonă healthy-fresh, direcție în care vom investi mult în următorii ani. Inovația și trendsettingul se numără printre valorile businessului nostru, așa că vom continua să găsim soluiții pentru a răspunde noilor nevoi ale lumii de azi. Timișoara este un oraș care cere creativitate și atenție către clienți, iar alături de ISHO suntem siguri că vom reuși să atingem toate aceste puncte, devenind alegerea nr. 1 a timișorenilor, pentru servicii de food‟, a adăugat Raluca Teposu, CEO Flavours Group.
Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering, care a dezvotat ulterior divizia de evenimente tailor-made. Astfel, Flavours a început să livreze o experiență senzorială completă. Flavours are unități în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara. Flavours a organizat peste 5.000 de evenimente și a ajuns la peste 2 milioane de clienți.
Stradale numără în prezent 14 restaurante în București și Cluj, alături de 13 cafenele Mitzu, în următoarea perioadă urmând să fie deschise alte 2 Stradale și Mitzu, în București și Timișoara.