Exim Banca Românească a crescut dobânzile la Depozitul PLUS
Exim Banca Românească a lansat o campanie promoțională de economisire în cadrul căreia acordă dobânzi atractive la Depozitele PLUS în lei și în euro pentru persoane fizice, constituite pe o perioadă de 6 luni.
Astfel, banca a majorat până la 6,10% p.a. dobânda acordată pentru Depozitul PLUS în lei constituit din fonduri noi pe o perioadă de 6 luni. Dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.
În ceea ce privește Depozitul PLUS în euro, Exim Banca Românească bonifică cu o dobândă de 2,7% p.a. fondurile noi depuse pe o perioadă de șase luni. Și în acest caz, dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului.
Oferta este valabilă până la data de 28 februarie 2025, pentru depuneri de minimum 500 de lei pentru Depozitul PLUS în lei și de 150 de euro pentru Depozitul PLUS în euro, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadență.
Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienților săi o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora:
– pachete de cont curent cu carduri atașate, special concepute pentru diverse segmente de clienți – de la copii și studenți, până la pensionari,
– credite cu dobânzi competitive (credite de nevoi personale, credite ipotecare etc.),
– printre cele mai bune dobânzi la depozite,
– Internet și Mobile Banking, inclusiv plăți cu telefonul mobil.
Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 82 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei.