Exim Banca Românească, campanie de stimulare a economisirii in euro
Exim Banca Românească a lansat o campanie de stimulare a economisirii, în euro, sub sloganul ”Păstrează bani și pentru vacanța de schi”, care are se adresează persoanelor fizice.
În cadrul acestei campanii, banca bonifică cu o dobândă de 3,50 la sută, pe an, depozitele nou
Constituite, în euro, pe o perioadă de 6 luni.
Dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitate, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.
Depozitele pot fi constituite în sucursalele Exim Banca Românească și beneficiaza de comision zero de retragere la scadență.
Campania se derulează până la 31 iulie 2024, pentru depuneri de minimum 150 de euro.
Sumele necesare constituirii unui Depozit PLUS trebuie să fie noi, acestea reprezentând diferența
dintre fondurile disponibile ale clientului (conturi curente, conturi de economii, depozite la termen) la data solicitării deschiderii Depozitului PLUS și soldul depozitelor la termen ale acestuia, la 20 iunie 2024, precizează banca, într-un comnicat remis, luni, redacției.
Astfel, banca si-a majorat activele administrate, după fuziunea prin absorbție a băncii Banca Românească, ceea ce i-a permis sa se pozitioneze pentru al treilea an consecutiv în Top 3 bănci cu cele mai mari creșteri ale activelor fața de 2022In acest context, Exim Banca Românească s-a menținut, în 2023, pe locul 8, în topul băncilor din România, în funcție de active.
Exim Banca Românească este o bancă universală 100 la sută românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active.
Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene.
În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca
Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei.