Grupul City Grill a preluat în administrare complexul Paradisul Verde, Corbeanca
Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători autohtoni din industria HoReCa, a anunțat, marți, integrarea în portofoliul său a complexului de evenimente din cartierul Paradisul Verde, Corbeanca, care va funcționa din ianuarie 2025 sub numele Zooma.
,,Prin preluarea operațiunilor centrului de evenimente, Grupul City Grill își consolidează poziția de cel mai mare grup autohton de restaurante pe piața ospitalității și marchează, totodată, un pas important în direcția dezvoltării unui portofoliu de locații exclusiviste, destinate pieței premium de evenimente”, se arată într-un comunicat remis, marți, redacției.
Situat într-un cadru natural de excepție în cartierul Paradisul Verde din Corbeanca și având o capacitate de peste 1.500 de locuri – cel mai mare centru de evenimente din jurul Bucureștiului – complexul va evolua sub brandul Zooma, sub umbrela City Grill. Grupul bugetează pentru 2025 afaceri de 5 milioane de euro, poziționând Zooma ca o destinație premium pentru evenimente corporate, private și artistice, destinată celor care caută eleganță și experiențe memorabile în proximitatea Capitalei.
„Din septembrie, am preluat operațiunile centrului de evenimente din Paradisul Verde, sunt 7 săli de evenimente, cu o capacitate de peste 1.500 locuri, adică cea mai mare sală în format amfiteatru poate găzdui 1000 de persoane. Este una dintre sălile cele mai mari din București și Ilfov- cea mai mare de fapt, nu știu să existe altă sală care în format amfiteatru să acomodeze mai mult de 1000 persoane.
Centrul va evolua sub brandul Zooma. Este o destinație magnifică pentru evenimente corporate – teambuildinguri, conferințe, dar și evenimente de tip festiv – nunți, botezuri, petreceri private”, declară Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.
Ca parte a Grupului City Grill, Zooma va deveni o locație de referință pentru evenimente excepționale, de familie sau corporate, dar și conferințe de specialitate care atrag un numǎr mare de invitați. Complexul de evenimente preluat dispune și de un hotel cu 26 camere spațioase împărțite în 3 tipuri: camere duble cu pat matrimonial, suite si studiouri VIP. Camerele sunt clasificate la 4 stele. Studiourile VIP sunt dotate cu cazi freestanding și terase cu vedere la lac.
Complexul include o piscină exterioară, peluze, terenuri de sport, precum și parcări cu un total de 400 locuri.
După 20 de ani în Horeca, prin Zooma, ne dorim să aducem expertiza pe care am dezvoltat-o de-a lungul acestor decenii în locații emblematice, iconice precum Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș unde am organizat evenimente de amploare cu sute de invitați, de la nunți și revelioane și evenimente corporate.
Acest know-how ne oferă încrederea de a accesa piața evenimentelor premium, iar complexul din Corbeanca, cartier Paradisul Verde, completează foarte bine oferta noastră pentru clienții care caută standarde ridicate și un mediu de evenimente exclusivist.
Zooma, devine, astfel, parte integrantă din viziunea noastră de a oferi spații rafinate, unde fiecare detaliu este foarte atent gândit pentru o experiență desăvârșită a oaspeților”, spune Daniel Mischie, CEO City Grill Group.
Grupul City Grill a încheiat primele 9 luni ale anului cu o cifră de afaceri de 50 milioane Euro, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut și continuă să investească strategic în dezvoltarea portofoliului. Dacă anul trecut Grupul City Grill a finalizat un amplu proces de investiție al grupului, respectiv 13 milioane de euro în revitalizarea și modernizarea restaurantului Hanu’ Berarilor Oprea Soare și Hotel La Boheme, la care se adaugă finalizarea investiției de peste 2.5 milioane Euro în modernizarea restaurantelor din rețeaua Buongiorno, în 2024, Grupul continuă să aloce resurse importante pentru dezvoltare.
După extinderea recentă în Transilvania prin parteneriat cu grupul de restaurante Marty, City Grill Group continuă investițiile în zona metropolitană a Capitalei. Astfel, centrul de evenimente Zooma amplasat într-un decor natural impresionant, va fi integrat în rețeaua City Grill ca o destinație de top pentru evenimente corporate, private și artistice.
Grupul City Grill este cel mai important jucător român din industria restaurantelor. Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanu’ Berarilor, Buongiorno. Italian, City Grill și La Boheme, primul hotel din portofoliu, dar și proiectele mai recente Aubergine și Marty Restaurants.
Încă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la bază ideea de a oferi clienților un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masă, de a crea un loc de relaxare necesar în pauza de masă, cu familia sau cu prietenii.
Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adresează clientului urban care obișnuiește să-și petreacă timpul liber în oraș și să-și stabilească întâlnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile și variate, cu specific românesc și internațional.
Fie că vorbim despre rețetele emblematice sau orice alt preparat din meniurile restaurantelor Grupului City Grill, ingredientele folosite sunt cele mai bune pentru clienți.
„Secretul” mâncărurilor din restaurantele Grupului City Grill sunt ingredientele proaspete, cu proveniență atent controlată și testată, fără adaosuri alimentare. De la cartofii prăjiți proaspeți, curățați și tăiați manual, la ouă din surse cage free și până la legume crescute în solarul propriu de lângă Târgoviște, filozofia pe care se bazează bucătarii Grupului este aceea de a extrage gustul natural al ingredientelor, pus în valoare prin asociere și condimente precum sare și piper.
În toate restaurantele din Grupul City Grill, în care se gătește zilnic pentru aproape 15.000 clienți, se reciclează uleiul, sticla, cartonul și plasticul și se reduce risipa alimentară prin campanii active.