Poftă de friptură? O porție valorează 800 de euro: Nusret Gökçe deschide primul restaurant din Londra
Gurmanzii pot plăti chiar și 800 de euro pe o porție de friptură. Acest preparat se vinde la Londra.
Acest preparat va apărea peste două săptămâni la Londra. Maestrul bucătar de origine turcă, Salt Bae, deschide un nou restaurant unde va servi fripturi acoperite în aur de 24 de karate.
Localul de lux va fi inaugurat pe 17 mai. Din această zi se redeschid localurile în interior pentru clienți.
Nusret Gökçe, poreclit Salt Bae, este un măcelar și bucătar de origine turcă. Acesta deține Nusr-Et, un lanț de restaurante de fripturi de lux. Bucătarul este cunoscut pentru tehnica sa de preparare și condimentare a cărnii.
Salt Bae a gătit pentru zeci de vedete din film și sport, printre care Leonardo di Caprio și David Beckham.
Acesta deține restaurante în Turcia, Grecia și Emiratele Arabe Unite. Din 17 mai, va fi deschis primul local din Marea Britanie, la Londra.