Ce preparate sofisticate vrea să mănânce Robbie Williams la București
Vizita lui Robbie Williams la București nu implică doar pregătiri fabuloase privind concertul său de pe 19 august, ci și o adevărată desfășurare de forțe pentru prepararea mâncărilor solicitate de artist și echipa lui numeroasă.
Echipa lui Robbie Williams a solicitat instalarea de coșuri de reciclare în zonele cheie ale locației, încurajând publicul să contribuie la protecția mediului.
În ceea ce privește meniul, acesta va include produse locale și organice, iar opțiunile vegetariene, vegane, fără gluten și paleo vor satisface toate preferințele culinare. Atenția pentru detalii se extinde și la bucătăria spectacolului.
O varietate de opțiuni vor fi disponibile pentru vegetarieni, vegani și persoanele care urmează diete fără gluten sau paleo.
Echipa artistului cuprinde 20 vegetarieni, iar pentru mâncare se vor folosi tacâmuri de inox și vesela de ceramică. Din meniu nu lipsesc: untul de arahide natural (bio/sănătos), untul natural de migdale (bio/sănătos), fructele proaspete pentru mic dejun (banane, fructe de pădure, mere, portocale), 20 burrito-uri, ketchup și condimente, dar și cantități mari de cafea, anunță organizatorii.
Va exista și un bar de salate ce vor cuprinde legume proaspete, organice și o gamă largă de toate culorile și aromele de sos pentru salată.
Ce vor servi la prânz și la cină Robbie William și colegii lui
Pentru meniul de prânz și cină cerințele sunt variate, iar acesta ar trebui să cuprindă: mușchi de vită, somon la grătar cu felii de lămâie și ierburi, ciuperci și Brie en croute, cartofi cu rozmarin și usturoi, fasole verde sotată cu vinegretă de muştar-tarhon, supă de roşii prăjite (vegană), chiles cu salsa de roșii prăjite la foc, orez cu coriandru, fasole neagră condimentată, supă de porumb prăjit, foie gras prăjit Hudson Valley, mere caramelizate și microverduri.
Pentru vegetarienii din echipa artistului, și aceștia vor avea parte de un meniu sofisticat, care ar trebui să conțină: obraji de halibut de Alaska copți, piure de rădăcină de țelină, sparanghel la grătar și unt de grepfrut, risotto cu trufe negre, și brânză reggiano învechită, burgeri vegetali acoperiți cu brânză vegană, quesadilla de vită și pui cu fâșii de tofu cu ardei, ceapă, brânză pe făină, tortilla cu fasole neagră și burrito cu cartofi dulci, rulade de vinete cu pesmet și busuioc și spanac, souvlaki grecesc, frigărui de tofu cu sos, friptură Salisbury vegetariană și altele.
Ce desert dorește Robbie Williams
Desertul va conține înghețată, plăcinte, budincă de ciocolată, prăjituri, iar din cabina lui Robbie Williams nu vor lipsi fructele precum pepene verde tăiat în felii mari, portocale, mere crocante, fructe cu sâmburi precum piersici sau nectarine.
Echipa și artistul vor avea la dispoziție și diverse batoane Keto, pachete de chipsuri gata sărate, nuci amestecate crude, 5 pachete gumă de mestecat fără zahăr, dar și cutii cu 30 de prăjituri Jaffa, preferatele lui Robbie Williams.
După concertul de la Summer in the City, legendarul Robbie Williams se va răsfăța cu un meniu special pregătit pentru el: sashimi cu somon (fără orez), fasole edamame, chipsuri de linte și multe alte delicii.
Robbie Williams are cerințe speciale legate de aerul condiționat
Echipa de producție din spatele lui Robbie Williams lucrează cu atenție la detalii, asigurându-se că fiecare element al spectacolului este perfect pus la punct.
Atenția este acordată și factorilor de confort și siguranță, cu cerințe speciale legate de aerul condiționat și controlul acestuia, pentru a asigura o atmosferă adecvată și o iluminare spectaculoasă, în timp ce fumatul este strict interzis în zonele de backstage.